Offline.

Klasszikus gyártástechnológia, nyomtatott anyagok tervezése és gyártása

Kiadványok

Könyv, magazin, naptár, művészeti album vagy katalógus grafikai tervezése, tördelése, képfeldolgozás  és nyomdai előkészítés

Hirdetés, reklámanyag

Plakát, szóróanyagok és reklámtárgyak, újsághirdetés, bel- és kültéri reklámfelület tervezése és gyártása

Kiállítás, rendezvény

Expo jellegű kiállításokra, egyéb rendezvényekre, stand tervezése, grafikai terv készítése és a gyártás kivitelezése, irányítása

Kérdése van?
Írjon nekünk!

Kiadvány.

TERVEZÉS, KÉPFELDOLGOZÁS, TÖRDELÉS, NYOMDAI ELŐKÉSZÍTÉS

Egy kiadvány elkészítése során a feladataink között szerepel a teljes grafikai rendszer (összetettebb esetben lapterv) kialakítása, a fejléc, címoldal, rovatok, tematikus cikkek arculati sajátosságainak megtervezése.
Hosszabb távú, ismétlődő megjelenés esetén törekszünk az állandó rovatok időről-időre történő vizuális megújítására is, illetve szem előtt tartjuk, hogy az új rovatok, valamint az egyedi tematikájú és megjelenésű mellékletek az alaparculathoz illeszkedjenek.

A munka során a cikk- és tartalmi oldalak tervezése, tördelése, a módosítások és korrektúrák átvezetése, a szöveges- és képi tartalom egységesítése, illetve az alapszintű képfeldolgozás (színprofil és szintkorrekció) mellett számos esetben magas szintű képretust, maszkolást és színezést is alkalmazunk.

Az anyagátadás a nyomdai előkészítéssel és a nyomtatásra alkalmas állomány nyomdai feltöltésével zárul. Az elkészült számokat ezzel egyidőben a digitális megjelenésre is alkalmassá tesszük.

Múlt-kor (2010-2021)
A Múlt-kor negyedéves történelmi magazin 2010 óta jelenik meg, alkalmanként 148 oldal terjedelemben. A számokat évente több alkalommal 32-70 oldalas tematikus mellékletek is gazdagítják, a negyedéves számok között pedig különszámokat is megjelentet a kiadó. A címlap és teljes lapterv kialakításán túl elvégeztük a tördelést és az arculathoz illesztett hirdetések tervezését is.
(Kiadó: Múlt-kor Kulturális Alapítvány)

OTH

Otthonok és Megoldások (2021-)

Az Otthonok és Megoldások negyedévente 100 oldalon megjelenő, lakberendezési tematikájú magazin. A Start Design Kft. felelős a művészeti vezetésért és végzi a lapszámok grafikai tördelését is.

Az évszakhoz igazított vizualitás erejét a képi és tartalmi anyagok erősítik, amely az elhivatott és jó hangulatú szerkesztőségi munka gyümölcse és érdeme.

(Kiadó: Marquard Group Hungary, Alapító: Fundamenta Lakáskassza Kft.)Hirdetés.

A kreatív elképzelések egyeztetése után javaslatot teszünk a hirdetés grafikai megjelenésére.
Ennek véglegesítése után elkészítjük a különböző médiumok számára a méretmutációkat, igazodva az egyedi technikai igényekhez.

A felület lehet bármilyen méretű plakát, újsághirdetés vagy egyéb bel- és kültéri reklám.

Kiállítás.

Az előregyártott hordozók, pl. rollupok, háttér falak alkalmazásán túl egyedi installációs szerkezetek tervezését, gyártását is vállaljuk. A grafika jellemzően fóliavágással, nagyméretű, öntapadós nyomatokkal kerül felhelyezésre.

Összetettebb helyszínek grafikáit a munka során 3D látványtervek segítségével tesszük könnyebben átláthatóvá.

© 2023  Start Design Kft.