Offline.

A klasszikus gyártástechnológia, a nyomdai anyagok tervezése és gyártása

Kiadványok

Könyv, magazin, naptár, művészeti album vagy katalógus grafikai tervezése, tördelése, képfeldolgozás  és nyomdai előkészítés

Hirdetés, reklámanyag

Óriásplakát, szóróanyagok és reklámtárgyak, újsághirdetés vagy többféle méretű és anyagú bel- és kültéri reklámfelület tervezése és gyártása

Kiállítás, rendezvény

Hazai vagy külföldi expo rendezvényre stand terve és grafikai terv készítése, illetve kivitelezés önállóan vagy alvállalkozó partnerrel közösen

Kérdése van?
Írjon nekünk!

Kiadvány.

LAPTERV, KÉPFELDOLGOZÁS, TÖRDELÉS, NYOMDAI ELŐKÉSZÍTÉS

Feladatunk a lapterv grafikai kialakítása, a fejléc, címoldal, rovatok, tematikus cikkek arculati sajátosságainak megtervezése.
Az állandó rovatok időről-időre történő vizuális megújítása, illetve az új rovatok, egyedi tematikájú és megjelenésű mellékletek alaparculatba történő beillesztése.

A cikkoldalak tervezése, tördelése, a módosítások és korrektúrák átvezetése, a szöveges- és képi tartalom egységesítése, illetve az alapszintű képfeldolgozás (színprofil és szintkorrekció) mellett számos esetben magas szintű képretust, maszkolást és színezést is alkalmazunk.

Az anyagátadás a nyomdai előkészítéssel és a nyomtatásra alkalmas állomány nyomdai feltöltésével zárul. Az elkészült számokat ezzel egyidőben a digitális megjelenésre is alkalmassá tesszük.

A Múlt-kor negyedéves történelmi magazin 2010 óta jelenik meg, alkalmanként 148 oldal terjedelemben. A számokat évente több alkalommal 32-70 oldalas tematikus mellékletek is gazdagítják, a negyedéves számok között pedig különszámokat is megjelentet a kiadó.

MÚLT-KOR, MAGAZIN 

prototípus tervezés

Hirdetés.

A kreatív koncepció kialakítása során javaslatot teszünk a hirdetés grafikai megjelenésére, amelyet a mester verzió elfogadása követ.
Ennek alapján készítjük el az egyes médiumok számára a méretmutációkat az egyedi technikai igények figyelembevételével.
A hordozó lehet óriásplakát, újsághirdetés vagy bármilyen méretű és anyagú bel- és kültéri reklámfelület.

Kiállítás.

Az egyedi installációs felületeken elsősorban fóliavágást vagy nagyméretű, öntapadós nyomatokat használunk, utazó kiállítások esetében a laminált habkarton tablókat, az alacsonyabb költségvetésű megjelenések, vagy rendezvények esetében
az előregyártott hordozók, pl. rollupok, háttér falak alkalmazását javasoljuk.
Összetettebb helyszínek grafikáit 3D látványtervek segítségével igyekszünk könnyebben átláthatóvá tenni.

© 2022  Start Design Kft.